Kik vagyunk?

Sokan úgy ismernek bennünket, hogy a Winnica. Nemrégiben még volt egy üzletünk Hajdúböszörményben, ám onnan külső körülmények (az épület eladásra került amelyet béreltünk) hatására elköltöztünk, de nem nyitottunk újabb üzlethelyiséget.
Miért nem nyitottunk újabb üzlethelyiséget? - ezt a kérdést már nagyon sokan feltették nekünk.
Választás előtt álltunk, hogy továbbra is folytatjuk azonos színvonalon vagy ügyfeleink vagyis Ön érdekeit maximálisan szem előtt tartva egy olyan magasabb szintű szolgáltatást nyújtunk, amely mindenki számára extra előnyőket nyújt. Mondanom sem kell - mint ahogy ezt eddig is tettük - Ügyfeleink vagyis az Ön érdekeit szem előtt tartva folytatjuk tevékenységünket, s egy kis átalakítást követően létrehoztuk a Winnica Online-t.

Mi is az a Winnica Online?
Az eddigi tapasztalataink alapján, egy olyan szolgáltatást hoztunk létre, amelyre Hajdúböszörményben ebben a formában nem volt példa: házhozszállítjuk Önnek a termékeket amelyeket előzetesen telefonon (52/229-176 számon) megrendelt, így Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából, irodájából. Mennyit ér Önnek az ideje? Ezt most megspóroljuk Önnek.