Impresszum

Üzemeltető:

Gigacity Kft. - Winnica Online üzemeltetője

Megrendelések teljesítésére, termékek átvételére kizárólag telefonos megrendelést követően kiszállítás útján van lehetőség.

Elérhetőségeink:
Telefon: 52/229-176
Mobil: 20/3158-757
Fax: 52/371-092
E-mail: winnica@winnica.hu
Web: www.winnica.hu

Gigacity Kft.
Iroda/telephely/levelezési cím: 4220 Hajdúböszörmény, Jókai u. 22/B. - ügyfélfogadás nincs
Adószám: 13233073-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-010466
Ügyvezető: Rákos Csaba

Jogi információk:

Copyright:
A jelen honlapon www.winnica.hu található minden információ a Gigacity Kft. szellemi tulajdona. A honlap tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag a tulajdonos előzetes írásos beleegyezésével  lehetséges.
Az oldalunkon felhasznált márkanevek, védjegyek, emblémák, logók az azokat bejegyző cégek tulajdonai, felhasználásuk az azonosíthatóság érdekében történt.
Személyes adatok védelme
Weboldalunkon Ön rendelés feladása nélkül is informálódhat termékeinkről. Ahhoz azonban, hogy rendelést adhasson le regisztrálnia kell magát. A regisztráció/megrendelés során néhány személyes adatot szükséges megadni.
A regisztráció ill. a vásárlások során megadott személyes adatainak felhasználása a hatályos adatvédelmi törvénynek megfelelően történik, minden információt bizalmasan és megfelelően zártan kezelünk.

A Gigacity Kft. ezúton tájékoztatja Önt, hogy személyes adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve azokat a szükséges információkat amelyek a megrendelések ill. a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlenül szükségesek. (pl. szállításhoz név, cím, stb.)

Garancia
Cégünk csak új, garanciális termékeket értékesítésre. Az általunk értékesített termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő ill. a gyártó által adott vagy sok esetben azon túlmenő szavatossági és garanciaidőt vállalunk, amely termékenként különböző lehet. A garancia érvényesítésének feltétele a vásárlásnál általunk kiállított számla vagy garancia lap. A garanciális termékek átvételéről a 52/229-176 telefonszámon egyeztethet munkatársainkkal.
Az eladó szavatossági és jótállási felelosségére a Ptk-ban és a 151/2003. (IX.22.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összegeket az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
Figyelem!
- A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
- A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.